Caută
Close this search box.

Percheziţii ale DNA la şase adrese din Bucureşti şi din judeţul Giurgiu, pentru achiziţii publice de materiale sanitare, în timpul pandemiei de Covid-19

dna

Procurorii DNA fac, joi, percheziţii la şase adrese din Bucureşti şi judeţul Giurgiu, într-un dosar care vizează infracţiuni asimilate celor de corupţie care ar fi fost comise la achiziţii publice de materiale sanitare, făcute în timpul pandemiei de COVID-19. Unele dintre percheziţii au loc la sedii ale unor instituţii publice.

„Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate celor de corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, comise în cursul anului 2020, în legătură cu achiziţii publice de materiale sanitare efectuate în timpul pandemiei de Covid 19”, a transmis DNA, conform News.ro.

Joi, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, se fac percheziţii domiciliare în şase locaţii, reprezentând sediile unor instituţii publice şi domiciliile unor persoane fizice, situate în municipiul Bucureşti şi judeţul Giurgiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri