Caută
Close this search box.

Rareș Bogdan, luat la rost că l-a lăudat cel mai mult pe Cîțu, ca apoi să-i ceară demisia: „Am trecut la schimbarea liderului fără durere”

rareş bogdan

Prim-vicepreșdintele PNL, Rareș Bogdan, a fost chestionat la Antena3 despre trecerea sa la o nouă „stare de spirit”, după ce anul trecut era cel mai zelos susținător și apărător al lui Florin Cîțu. Cum se face că la nici șase luni distanță ați ajuns la concluzia că Ciucă e mai bun decât Cîțu, după ce l-ați susținut cu atâta zel, a fost chestionat Rareș Bogdan. El a răspuns că pur și simplu după ce s-a analizat că PNL are o problema, s-a ajuns la această decizie. „Am trecut la schimbarea liderului fără durere”, a spus Rareș Bogdan, subliniind că el și colegii săi din conducerea PNL au vrut să nu fie „ipocriți”.

„Am vrut să nu fim ipocriți cum face astăzi Europa care continuă să finanțeze mașinăria hitleristă din Rusia, prin achiziția de gaze și în același timp aplică sancțiuni. Nu avea rost să fim ipocriți. Dacă am văzut că PNL are o problemă, am decis să e normal să rezolvăm această problemă”, a spus Bogdan

El a precizat că PNL nu mai are de făcut alte schimbări în conducerea PNL, în acest moment, decât să aleagă un nou prim-vicepreședinte în locul lui Lucian Bode (care a preluat mandatul de Secretar General după ce Dan Vîlceanu a demisionat) și un nou vicepreședinte pe chestiuni de Apărare, după ce Nicolae Ciucă a preluat mandatul de președinte al partidului.

La insistența moderatorului privind schimbările din PNL, într-un context de criză, Rareș Bogdan a răspuns că nu liberalii au solicitat atenția presei pe problemele interne de partid.

„Noi n-am rugat pe nimeni să stea cu ochii pe ce se întâmplă în PNL”, a spus Bogdan, adăugând că partidul n-a încetat să guverneze nici anul trecut când era pandemie iar PNL a organizat Congres, nici anul acesta, când avem război la granița cu Ucraina, iar PNL a organizat din nou Congres.

„Vă asigur că de toate problemele importante ne-am ocupat permanen, să gestionăm criza de la graniță, pentru că avem un război la 600 de km distanță, avem și criza energetică pe care de abia am reușit să o ponderăm, e posibil să avem o potențială criză la ulei și cereale (…) Dar stabilitatea o putem asigura doar cu majoritatea actuală din Parlament de peste 70%” a spus Rareș Bogdan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri