Caută
Close this search box.

S-a sacrificat pentru epuizarea stocurilor de vaccin, dar ce a urmat! Ce s-a întâmplat cu un bărbat care s-a imunizat de … 90 de ori!

Record mondial absolut. Și nu numai.

Așa ceva ar fi fost greu, foarte greu de imaginat, chiar și pentru cele mai extravagante minți!

Deși redactăm aceste rânduri, parcă nu ne vine a crede că totul a fost chiar real. Prin urmare …

Un german, în vârstă de 60 de ani, are șansa să devină o adevărată provocare pentru medici, dar și un membru marcant în Cartea recordurilor, după ce s-a vaccinat anti-COVID cu nici mai multe, nici mai puțin de 90 de doze diferite. Cum a motivat bărbatul acest gest?

Deși la prima vedere pare că tot acest eveniment este o glumă proastă, el este cât se poate de real. În loc să fie îngrijit la superlativ, dar să i se și mulțumească pentru căa contribuit masiv la epuizarea zecilor de milioane de doze cumpărate (nu e cazul și în România), ei bine, curajosul germanu este acum anchetat penal de autoritățile din țara lui natală.

Bărbatul din orașul Magdeburg, sudul Germaniei, i-au fost administrate toate dozele existente și acum medicii sunt extrem de curioși să afle cum vaccinul i-a afectat acestuia organismul. mai ales că omul e (cel puțin până acum), cum se spune, bine mersi. Sacrificat? Nici vorbă de așa ceva, ca încă o dovadă a lipsei de periculozitate a vaccinurilor anti Covid. Sigur, poate că omul nu a ezitat nicio clipă, riscând totul, să se sacrifice pe altarul epuizării stocurilor foarte mari de doze cumpărate de țara sa, ca și în România.

O fi vrut el să se sacrifice dar, din fericire pentru toți, sacrificiul nu s-a produs.

Se pare că, scrie Cancan, bărbatul a ales să se imunizeze de 90 de ori pentru a obține cât mai multe certificate verzi. Din păcate, el fost apoi arestat, iar oamenii legii au deschis un dosar penal pe numele acestuia. În loc de felicitrăi, a venit … ARESTAREA. Urât destin.

Modul de acționare a bărbatului este unul cât se poate de simplu. Se vaccina, apoi cerea actele eliberate persoanelor care refuzau să meargă la centrul de imunizare împotriva Covid-19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri