Caută
Close this search box.

STB emite, de azi, abonamente anuale metropolitane

Societate de Transport București a anunțat că va emite abonamente anuale metropolitane, pentru elevi și studenți începând din luna aprilie.

Abonamentele cu reducere vor fi valabile pe toată durata anului școlar și pe întreaga durată a anului universitar.

STB a precizat că biletele anuale metropolitane, pentru elevi și studenți vor avea reducere integrală de tarif, în cazul elevilor și reducere de 50% din tarif pentru abonamentele dedicate studenților.

Începând de miercuri, 13.04.2022, Societatea de Transport București STB SA pune la dispoziția elevilor abonamente metropolitane acordate cu reducere integrală de tarif, respectiv studenților abonamente cu reducere de 50%, pe durata întregului an școlar, eliminând astfel deplasările lunare la centrele de comercializare a titlurilor de călătorie”, a transmis Societatea de Transport București.

Categoriile de elevi care au reducere integrală la abonamentele anuale

Abonamentele anuale vor fi valabile pe durata întregului an școlar, iar elevii vor avea reducere integrală la acestea.

Mai exact, categoriile de elevi care se vor bucura de abonamente anuale cu reducere integrală a tarifului sunt:

    • elevii claselor 0-XII;
    • elevii școlilor profesionale;
    • elevii școlilor postliceale;
    • elevii și studenţii orfani sau proveniţi din casele de copii.
    • Societatea de Transport București a comunicat faptul că studenții vor avea reducere de 50% la abonamentele anuale.„Facilitatea de reducere cu 50% a prețului abonamentelor este disponibilă pentru studenții înmatriculaţi la forma de învăţământ cu frecvenţă, în instituţiile de învăţământ superior acreditate, în vârstă de până la 26 de ani.

      Începând de mâine, aceștia pot achiziționa de la centrele de emitere și reîncărcare STB SA abonamente lunare, abonamente pentru jumătate de an, respectiv anuale”, a mai transmis Societatea de transport București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri