Caută
Close this search box.

SUA afirmă că ar putea „identifica unitățile ruse” care au comis atrocitățile de la Bucha

SUA consideră acum că „vor putea identifica unitățile ruse” care au comis atrocitățile de la Bucha, Ucraina, potrivit unui oficial american familiarizat cu ultimele informații, relatează CNN.

Identificarea celor implicați „este o prioritate extrem de mare acum” pentru comunitatea de informații din SUA, a spus oficialul.

Colectarea și analizarea fluxurilor de informații folosind toate instrumentele și mijloacele disponibile a fost în desfășurare de când atrocitățile au ieșit la iveală, iar SUA se află în punctul de a „restrânge” numărul posibilităților, a spus oficialul.

Nu este sigur că SUA își vor anunța public concluziile și ar putea fi luată o decizie de a lăsa acest lucru în seama Ucrainei, a spus oficialul, citat și de Hotnews.ro.

Citește și: Rusia, despre incidentul de la Bucureşti: E monstruos, o crimă!

SUA analizează, de asemenea, posibili indicatori că mai mult de o unitate sau un grup de luptători ruși s-au aflat în Bucha în perioada în care au avut loc atrocitățile.

SUA încearcă să stabilească dacă unele dintre acestea s-au întâmplat în timp ce o unitate rusă se retrăgea, iar alta a intrat, a adăugat oficialul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri