Ministrul Energiei, Virgil Popescu, afirmă că îşi dă seama că ceea ce face este bine, atunci când „trompetele ruseşti se reactivează şi răspândesc calomnii şi minciuni”.

„România va deveni independentă energetic. Şi asta văd că deranjează”, adaugă el.

„Când trompetele ruseşti se reactivează şi răspândesc calomnii şi minciuni, îmi dau seama că facem bine ceea ce facem. România va deveni independentă energetic! Şi asta văd că deranjează!”, a scris Virgil Popescu, pe Facebook.

Anterior, liderul AUR George Simion s-a referit la ministrul Energiei, tot într-o postare pe Facebook.

„Este Virgil Popescu un hoţ? Argumentaţi, vă rog, că pe mine nu mă cred deontologii…”, a scris Simion, conform News.ro.

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a solicitat demisia lui Virgil Popescu din funcţia de ministru al Energiei, după ce preţul carburanţilor a ajuns la 9 lei.

„După o liberalizare a preţurilor la energie care a dus la creşterea tuturor preţurilor din economie – generând nu doar o criză economică, ci şi una socială majoră, ale cărei efecte depline încă nu se văd – Virgil Popescu şi-a dat în petic din nou.

De această dată, în criza carburanţilor. Ce se întâmplă în orice ţară civilizată, când promiţi ceva şi nu te ţii de cuvânt? Îţi dai demisia”, a declarat deputatul AUR George Simion, potrivit unui comunicat de presă al partidul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here