Caută
Close this search box.

Alex Tocilescu, despre Eurovision: EBU s-a purtat puțin mișelește

Muzicianul și scriitorul Alex Tocilescu crede că nu ar trebui ca TVR să renunțe la Eurovision despre care spune că este un concurs muzical slab, fără nimic memorabil, dar care e o poveste frumoasă despre Europa, de fapt, despre valori europene.

Sunt niște artiști pop care vin și pleacă, nu rămâne nimic după ei. Eurovisionul nu e de luat în serios, dar el nu e întotdeauna politic. Portughezul bolnav de inima n-a câștigat politic.

Eurovisionul e o poveste frumoasă despre Europa, de fapt, despre valori europene. Nu e o dramă ce s-a întâmplat, ci mult mai important e că e un eveniment care aduce Europa împreună, toată lumea e fericită că se adună împreună. E important ca motiv de coeziune europeană”, a declarat Tocilescu în emisiunea „Referendum” de pe TVR1.

„Poți să pleci acasă cu zero puncte, vezi englezii, și să fii fericit Tocilescu mai spune că TVR nu are ce face și trebuie să continue chiar dacă au „EBU a făcut o porcărie și s-a purtat puțin mișelește” .

FOTO: fnt.ro

„Îmi displace poziția președintelui director general al TVR, care a spus că se așteaptă ca România să se retragă de la Eurovision. Nu-ți iei jucăriile și pleci, stai de vorbă și încerci să afli ce s-a întâmplat.

Sunt câteva țări care au decis să nu mai participe la un moment dat – Ungaria, Bulgaria, Turcia, dar s-a întâmplat asta când au fost guverne care aveau probleme cu valorile europene”, a mai spus el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri