Caută
Close this search box.

Cătălin Drulă: Eventuala plecare a lui Dacian Cioloş din USR, eroare strategică majoră

Drulă

Preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă, consideră că o eventuală plecare a lui Dacian Cioloş din partid ar reprezenta ”o eroare strategică majoră”, pentru că toate energiile ar trebui să se coaguleze în proiectul USR care îşi propune ca în 2024 să ofere românilor o guvernare „responsabilă, pro-occidentală”.

„E o chestiune lipsită de sens. În momentul de faţă, toate energiile ar trebui să se coaguleze în acest proiect, care este casa bună a tuturor celor care vor să construiască o alternativă liberală, democratică, profesionistă, în România. Să pleci acum, pe modelul ăsta al foştilor lideri care pe sfârşit de carieră îşi mai fac un proiect de vanitate şi practic să dai o mână de ajutor acestui sistem securisto-socialist, este o eroare strategică majoră, după părerea mea, dar fiecare răspunde pentru acţiunile sale politice”, a spus Drulă, la RFI, conform Agerpres.

El a precizat însă că „nu are o informaţie directă” despre o eventuală plecare lui Dacian Cioloş din USR.

Liderul interimar al USR a subliniat că unul dintre proiectele partidului este să discute, din uşă în uşă, cu românii despre problemele economice.

„Toată clasa politică veche s-a reunit în acest bloc mare care duce România către faliment şi în partea cealaltă avem USR, alternativa liberală democrată, responsabilă, de guvernare profesionistă. Suntem opoziţia în România în prezent şi avem muncă de făcut până în 2024, avem foarte multe proiecte. Chiar ieri am demarat un proiect în care vom merge şi vom vorbi direct cu românii, din uşă în uşă, exact despre aceste probleme economice, avem departament de politici publice, avem opoziţia pe care o facem pe toate fronturile în Parlament. Pe scurt, vom construi această alternativă care va duce lupta în 2024 între aceste două blocuri: cel prezent care duce România spre faliment şi o guvernare, pe care noi o propunem, profesionistă, responsabilă, pro-occidentală, cu adevărat liberală”, a adăugat Drulă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri