Caută
Close this search box.

Clotilde Armand cere ANPC să verifice toate societăţile comerciale care funcţionează ilegal în Parcul Herăstrău

clotilde armand

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, cere Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) să verifice toate societăţile comerciale care funcţionează „ilegal” în Parcul Herăstrău şi pe raza sectorului, susţinând că multe dintre acestea ar aparţine „unor apropiaţi de zona politică” a preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu.

Într-o postare pe Facebook, edilul Sectorului 1 scrie că actualul şef al ANPC este membru al Partidului Social Democrat şi că acesta ar folosi „instituţia după cum primeşte ordine” de la PSD.

Actualul şef al ANPC este naşul de cununie al fiului lui Adrian Năstase şi membru PSD. Acesta a fost numit la conducerea ANPC printr-o decizie a premierului PNL Nicolae Ciucă. De când a preluat conducerea ANPC, acesta foloseşte instituţia după cum primeşte ordine de la PSD. A încercat şi în Sectorul 1 să închidă locurile de joacă gestionate de Administraţia Domeniului Public Sector 1, doar că nu a fost prea inteligent şi nu le-a mers cu noi. Acum, am înaintat către conducerea ANPC o adresă prin care solicităm explicit să verifice toate societăţile comerciale care funcţionează ilegal în Parcul Herăstrău şi pe raza Sectorului 1. Multe dintre acestea aparţin unor apropiaţi de zona politică a d-lui Ciolacu„, precizează Armand.

Ea adaugă că ANPC a încercat „să blocheze abuziv” transportul în comun din Bucureşti şi că, deşi Marcel Ciolacu a cerut demisia primarului Nicuşor Dan, în realitate „starea jalnică” a mijloacelor de transport „se datorează celor 12 ani de conducere PSD” la Primăria Capitalei.

Înţeleg că amicul de vânătoare al lui Omar Hayssam şi actualul şef al PSD – dl. Marcel Ciolacu – a cerut demisia primarului general al Capitalei. Un lucru extraordinar… Ce uită să ne spună dl. Ciolacu: Starea jalnică a mijloacelor de transport în comun din Bucureşti se datorează celor 12 ani de conducere PSD la Primăria Capitalei. Pentru că în toţi aceşti ani conducătorii şi primarii PSD au fost preocupaţi de bâlciuri sau să-şi cumpere diamante din banii bucureştenilor. N-au făcut nimic pentru sistemul de termoficare, pentru serviciile publice de salubrizare, colectarea selectivă, parcări sau pentru un oraş mai prietenos cu oamenii„, scrie Armand.

Luni, ANPC a anunţat că inspectorii săi au reluat controalele la STB şi, după ce au verificat peste 700 de autobuze, troleibuze şi tramvaie, au decis scoaterea temporară din circulaţie a peste 80.

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a acuzat, ulterior ANPC de faptul că încearcă să blocheze transportul în comun, susţinând că această instituţie a devenit „noua bâtă a PSD în Bucureşti”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri