Caută
Close this search box.

Corina Popescu, revocată din funcţia de director general al Electrica

Consiliul de Administraţie al societăţii Electrica a decis, joi, revocarea din funcţia de director general a Corinei Popescu, începând cu data de 16 mai, şi numirea în locul său, interimar, a lui Chiriţă Alexandru-Aurelian, conform unui raport remis Bursei de Valori Bucureşti.

„Electrica informează acţionarii şi investitorii asupra faptului că, în cadrul şedinţei din data de 5 mai 2022, Consiliul de Administraţie al Societăţii (CA) a hotărât revocarea dnei. Georgeta-Corina Popescu din funcţia de director general, fără justă cauză, începând cu data de 16 mai 2022, aceasta reprezentând ultima zi în care contractul de mandat produce efecte”, se menţionează în raport.

Totodată, potrivit sursei citate de Agerpres, CA a hotărât numirea lui Chiriţă Alexandru-Aurelian în funcţia de director general interimar, începând cu data de 17 mai 2022, pentru o perioadă de 3 luni „sau până la numirea unui nou director general, respectiv până la revocare, oricare dintre aceste date intervine prima, cu posibilitatea revocării mandatului acordat oricând în perioada de 3 luni”.

De asemenea, CA a solicitat Comitetului de Nominalizare şi Remunerare demararea cu celeritate a unui proces de recrutare pentru poziţia de director general.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri