Caută
Close this search box.

Giurgiu: Cetăţean bulgar cercetat penal după ce a încercat să introducă în România ţigări de contrabandă

ţigări de contrabandă

Un cetăţean bulgar în vârstă de 31 de ani este cercetat penal după ce a încercat să introducă în România, prin Punctul de Trecere a Frontiere Giurgiu, 12.800 de ţigarete ascunse într-un autoturism.

„În Punctul de Trecere al Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, un cetăţean bulgar, în vârstă de 31 de ani, aflat la volanul unui autoturism. În urma analizei de risc, mijlocul de transport a fost selectat pentru efectuarea unui control amănunţit. Astfel, poliţiştii de frontieră au descoperit 12.800 de ţigarete, respectiv 640 de pachete nedeclarate şi ascunse în portbagaj. În cadrul verificărilor a fost stabilit faptul că toate aceste bunuri aparţineau persoanei sus-menţionate care nu a putut prezenta poliţiştilor documente de provenienţă pentru aceste produse”, se arată într-un comunicat de presă, emis duminică, de ITPF Giurgiu.

Întreaga cantitate de ţigarete, estimată la o valoare de peste 14.000 de lei, a fost indisponibilizată de către poliţişti, iar în cauză sunt derulate cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă cu ţigări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri