Caută
Close this search box.

Hackerii putinişti Killnet îl susţin pe Marcel Ciolacu şi o promovează pe Diana Şoşoacă

killnet

Senatorul USR de Iaşi Cristi Berea afirmă că a fost surprins să vadă o postare a hackerilor ruşi de la Killnet, în care aceştia spun că îl vor ajuta pe Marcel Ciolacu să ajungă preşedinte al României, pentru că este un om bun.

Cristi Berea scrie pe Facebook că a intrat pe canalul de comunicare al hackerilor ruşi, „unde propaganda pro-Putin e la ea acasă”, şi că printre mesaje a găsit unul, care îl vizează pe liderul PSD, Marcel Ciolacu.

„Printre tone de „nu există război”, „Ucraina e de vină”, „Putin e cel mai mare conducător” şi alte dintr-astea am găsit două mesaje, care mi-au confirmat multe bănuieli, dar pe care, sincer, nu mă aşteptam să le găsesc acolo, la vedere.

Se pare că ruşii (despre care sper că nimeni nu are nici cea mai mică reţinere să creadă că lucrează fix de la birourile din Kremlin) îl vor ajuta pe Ciolacu să ajungă preşedinte, pentru că este un om bun şi citează din Şoşoacă, bineînţeles adăugând traducerea aferentă în rusă.

Dacă în cazul lui Şoşoacă nu e nici o mirare, pentru că nici măcar nu se mai ascunde de la o vreme, sincer sunt surprins să îl văd pe Ciolacu susţinut direct de la Moscova”, afirmă senatorul USR, Cristi Berea, conform News.ro.

Parlamentarul USR adaugă că este curios să afle ce spune şeful statului, Klaus Iohannis, care „a făcut tot ce a ţinut de el să îl aducă la guvernare”.

„Sunteţi mândru, domnule preşedinte? Sau poate o să ziceţi că au glumit şi hackerii cu poza asta şi că nu reprezintă poziţia oficială a Rusiei?! Petardele Rusiei acţionează brutal în România.

Trebuie să fim conştienţi de lucrul ăsta şi să ne ferim de propaganda lor cât putem. Şi când suntem siguri ca am reuşit şi că nu pot să ne atingă cu prostiile lor, să îi ajutam şi pe alţii mai vulnerabili”, mai afirmă senatorul USR Cristi Berea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri