Caută
Close this search box.

Happy Cinema, primul cinematograf care se alătură evenimentului Noaptea Muzeelor

Ediția din 2022 a proiectului muzeal se desfășoară și în spații mai puțin convenționale – palate, cetăți, biblioteci și, de ce nu, chiar și la cinematograf. Happy Cinema din Liberty Mall se alătură ediției din acest an și propune iubitorilor de cultură și frumos “Noaptea documentarelor de artă”.

Importanța de a fi arhitect, Salvador Dalí. Anii de început, Peggy Guggenheim: Dependentă de artă, Tutankhamun. Ultima Expoziție, Fellini of the Spirits, Impresioniștii Secreți, Pompeii – Sin City și Maverick Modigliani sunt titlurile care vor rula la Happy Cinema București pe 14 mai, incepând cu ora 18.00. Toate filmele au subtitrare în limba română, iar prețul biletelor este redus față de proiecțiile standard.

Programul filmelor este pe https://www.happycinema.ro/happy-bucuresti

Inițiată de Ministerul Culturii și Comunicării din Franța și patronată în prezent de Consiliul Europei, de UNESCO și de Consiliul Internațional al Muzeelor, Noaptea Muzeelor este un eveniment de succes european desfășurat la nivel internațional și aflat anul acesta la a 18-a ediție. Anul acesta, evenimentul este sărbătorit in toată Europa, în data de 14 mai.In România, evenimentul este organizat de către Rețeaua Națională a Muzeelor din România, membru al celei mai mari rețele pan-europene a muzeelor – Network of European Museum Organisations (NEMO).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri