Caută
Close this search box.

Irina Bara, prima victorie românească la Roland Garros 2022

Irina Bara

Tenismena Irina Bara este prima româncă de pe tabloul de la WTA Rolland Garros, care a obţinut o victorie, anul acesta.

Turneul de Grand Slam de la Roland-Garros a continuat cu meciurile din primul tur, de pe tablourile de calificare, Irina Bara reușind să se califice în turul secund, după un meci dramatic.

De la ora 11.00, în deschiderea zilei, Irina Bara (114 WTA și cap de serie 5) a evoluat cu Jesika Maleckova, din Cehia (252 WTA).

Jucătoarea noastră s-a calificat în turul al doilea, după un meci care a durat aproape două ore și jumătate, scor 6-3, 4-6, 6-3.

În faza următoare (al doilea dintre cele trei tururi de calificare), Irina Bara se va întâlni cu franțuzoaica Selena Janicijevic (344 WTA), deținătoarea unui wild-card.

Puțin mai târziu, în jurul orei 15.00, va debuta în turneu și Mihaela Buzărnescu (118 WTA), care va juca împotriva unei chinezoaice, Han Xinyun, aflată pe locul 813 mondial, dar care beneficiază de aşa-numita „protejare a clasamentului” (protected ranking).

Luni, în prima zi a turneului, Marius Copil s-a calificat în turul al doilea al calificărilor, la masculin, iar Gabriela Lee și Alexandra Cadanțu-Ignatik au fost eliminate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri