Caută
Close this search box.

Ministrul Sebastian Burduja, despre introducerea impozitului progresiv: Eu nu am asistat la astfel de discuţii

sebastian burduja

Ministrul Cercetării şi Digitalizării, Sebastian Burduja a declarat la Parlament, despre intenţia PSD, de a introduce impozitul progresiv, de la 1 ianuarie 2023, că el nu a asistat la astfel de discuţii şi că PNL ţine foarte mult la cota unică.

În plus, ministrul a amintit că Guvernul României şi-a asumat să nu crească taxele.

”Eu nu am asistat la astfel de discuţii. Ca opinie proprie, Partidul Naţional Liberal ţine foarte mult la cota unică, este parte din filosofia noastră liberală despre ceea ce trebuie să însemne o economie şi cum sprijinim mai mult mediul privat, astfel încât să avem şi o colectare foarte bună”, a spus Burduja.

El a mai spus că ”Guvernul României şi-a asumat să nu crească taxele”.

”Nu cred că se pune această problemă şi, încă odată, eu nu ştiu să existe vreo astfel de discuţie în Guvern”, a mai precizat ministrul Cercetării.

Liderul PSD Marcel Ciolacu se va întâlni în această după-amiază, la ora 15.00, la Palatul Victoria, cu premierul Nicolae Ciucă.

Însoţit de ministrul de Finanţe, preşedintele PSD vrea să îi prezinte premierului propunerile PSD privind introducerea impozitului progresiv, începând de anul viitor, au precizat surse politice, pentru News.ro.

O astfel de măsură trebuie să aibă acordul coaliţiei şi ar urma să fie aprobată până la 1 iunie, urmând să se aplice de la 1 ianuarie 2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri