Caută
Close this search box.

Nicolae Ciucă: Trebuie să găsim soluţii pentru localităţile pe care nu am reuşit să le câştigăm în 2019 sau pe care le-am pierdut

nicolae ciucă

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat că liberalii trebuie să găsească soluţii, la alegerile din 2024, pentru localităţile pe care nu au reuşit să le câştige sau pe care le-au pierdut.

”Trebuie să găsim soluţii pentru localităţile pe care nu am reuşit să le câştigăm în 2019 sau pe care le-am pierdut. Succesul la nivel local trebuie să se transforme în voturi şi să creeze contextul prielnic câştigării alegerilor din 2024”, a transmis, joi seară, preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, citat de News.ro.

”Să întărim principiul reprezentativităţii printr-un contact reînnoit, direct cu cetăţenii! Să dăm expresie vocii şi îngrijorărilor lor şi să formulăm politici care să răspundă acestor preocupări şi care să ţină cont de interesele lor legitime.

Sunt tot atâtea ocazii pentru a transmite cetăţenilor acestei ţări că PNL este un partid care este în măsură să gestioneze crize şi are soluţii, că îşi revigorează viaţa de partid şi se deschide către societate”, a declarat preşedintele PNL, Nicolae Ciucă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri