Caută
Close this search box.

Nicuşor Dan a numit temporar un nou manager, la Teatrul Nottara

teatrul notarra

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că Teatrul Nottara are, începând de luni, un nou manager, regizorul Alexandru Dumitr Mâzgăreanu, care la doar 35 de ani a regizat peste 30 de piese de teatru şi a câştigat mai multe distincţii interne şi internaţionale.

„Am semnat dispoziţia de numire temporară având convingerea că tinerii de valoare trebuie susţinuţi şi în speranţa animării cu un suflu nou a unuia dintre cele mai prestigioase teatre bucureştene şi naţionale”, a adăugat edilul, citat de News.ro.

„De azi, Teatrul Nottara are un nou manager. E vorba despre Alexandru Dumitru Mâzgăreanu, un tânăr regizor din cadrul teatrului, care la doar 35 de ani a regizat peste 30 de piese de teatru şi a câştigat mai multe distincţii interne şi internaţionale.

Domnul Mâzgăreanu a luat premiul pentru cel mai bun regizor la Festivalul Internaţional de Teatru Fest(IN) pe Bulevard 2018 şi a fost nominalizat de două ori la premiile UNITER. A regizat piese de teatru aparţinând lui Shakespeare, Molière, Gogol, Caragiale, Mihail Sebastian”, a scris Nicuşor Dan, pe Facebook.

El a mai spus că a semnat dispoziţia de numire temporară „având convingerea că tinerii de valoare trebuie susţinuţi şi în speranţa animării cu un suflu nou a unuia dintre cele mai prestigioase teatre bucureştene şi naţionale”.

„Îi doresc succes noului director, iar bucureştenilor le adresez invitaţia de a merge în continuare la teatru!”, a conchis Nicuşor Dan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri