Caută
Close this search box.

Nu doar Sorin Oprescu, dar şi alţi doi condamnaţi ar fi fugit din ţară

sorin oprescu

Nu mai puțin de trei condamnați în dosarul de corupție al lui Sorin Oprescu nu sunt de găsit de polițiști, pentru a fi încarcerați. Aceștia au fost dați în urmărire generală.

Cei trei sunt Sorin Oprescu (10 ani și 8 luni), Bogdan Popa (11 ani și 6 luni, fost director în Primăria Capitalei) și Romeo „Romică” Albu (6 ani).

Fostul primar al Capitalei Sorin Oprescu a fost dat în urmărire, după ce nu a fost găsit la domiciliul său, pentru punerea în aplicare a mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea, informează Biroul de presă al IGPR, citat de Aktual24.

Fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost condamnat definitiv, de Curtea de Apel București, la 10 ani și 8 luni de închisoare cu executare, pentru săvârșirea infracțiunilor de luare de mită, constituire a unui grup infracțional organizat și abuz în serviciu.

Este vorba despre dosarul în care Sorin Oprescu este acuzat că a primit, în septembrie 2015, la locuința sa din Ciolpani, suma de 25.000 de euro, de la subalternul său Bogdan Popa, fost director al Administrației Cimitirelor. Banii proveneau din acte de corupție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri