Caută
Close this search box.

Olaf Scholz: Voi continua să discut cu Vladimir Putin

scholz

Cancelarul Germaniei, Olaf Scholz, spune că va continua să discute cu Vladimir Putin și a respins criticile conform cărora sprijinul militar oferit de țara sa Ucrainei a început să încetinească, scrie Bloomberg.

„Facem foarte multe și ese pur și simplu neadevărat ce se spune (n. red. – că Germania încetinit sprijinul pentru Ucraina)”, a declarat cancelarul german, la Stuttgart, vineri. Ultima conversație pe care Scholz a avut-o cu Vladimir Putin a fost în data de 13 mai.

„Am avut mai multe discuții telefonice cu Putin și voi continua să discut cu el”, a mai spus Olaf Scholz, potrivit Digi24.

Mai mulți alți lideri europeni au încercat să mențină deschise canalele de comunicație cu dictatorul de la Kremlin, într-o încercare de a găsi soluții pentru încheierea războiului din Ucraina.

Cancelarul austriac, Karl Nehammer, a discutat chiar vineri cu Putin. Întrebat ce i-a spus Putin despre livrările de gaze naturale, cancelarul Karl Nehammer a declarat jurnaliștilor că „subiectul a fost abordat”, iar liderul de la Kremlin i-a spus că „toate livrările vor fi finalizate în totalitate”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri