Caută
Close this search box.

Polțiștii au reținut un bărbat de 57 de ani din Prahova care a comis trei infracțiuni în câteva minute

Un bărbat prins furând dintr-un magazin şi care apoi a urcat la volanul unui autoturism deşi nu are permis de conducere şi era băut a fost reţinut de către poliţiştii prahoveni. În plus, în momentul în care poliţiştii i-au făcut semn să oprească, bărbatul a băgat în marşarier şi a lovit o altă maşină.

Dosarul în care este cercetat prahoveanul a fost deschis sâmbătă, după ce reprezentanţii unui magazin din incinta unui centru comercial din comuna Blejoi au sunat la Poliţie reclamând că au prins un bărbat care a furat un obiect de îmbrăcăminte în valoare de 250 de lei.

„Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, identificând persoana bănuită, ca fiind vorba de un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din comuna Blejoi, care a recunoscut fapta comisă, iar articolul vestimentar a fost returnat reprezentanţilor societăţii. Întrucât la nivelul unităţii de poliţie existau date şi informaţii, cu privire la faptul că, bărbatul ar conduce autovehicule fără a deţine permis de conducere, poliţiştii au procedat la depistarea acestuia în flagrant, în timp ce se deplasa cu autoturismul în parcarea centrului comercial. În cauză, poliţiştii au efectuat semnal regulamentar de oprire, moment în care bărbatul a introdus autoturismul în marşarier, lovind un alt autoturism care circula regulamentar în spatele acestuia”, transmite, duminică, Poliţia judeţeană Prahova.

Poliţiştii care au cerut documentele bărbatului au aflat de la acesta că nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, fapt confirmat şi în urma verificării bazelor de date.

Pentru că respiraţia îi mirosea a alcool, el a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de duminică să fie prezentat unităţii de parchet competente, în vederea luării unei alte măsuri preventive. Pe numele lui a fost deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de furt, conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri