Caută
Close this search box.

Radmila Popovici, membru al juriului Eurovision din Moldova: “Piesa Ucrainei mi-a plăcut. Cea a României, mai puţin”

radmila popovici

Textiera Radmila Popovici, membru al juriului Eurovision din Republica Moldova, a explicat de ce a acordat piesei României un punctaj mic.

Radmila Popovici a explicat că a acordat punctajul cel mai mare Ucrainei, pentru că piesa interpretată de Kalush Orchestra, la Eurovision, i-a plăcut cel mai mult.

Aceasta a făcut un top, pe rețelele de socializare, cu cele 12 țări cărora le-a acordat puncte, având în vedere că sunt în total 24 de țări, iar după locul 12 punctajul obținut este zero, conform Fanatik.

Piesa României, cântată de WRS, a fost plasată de aceasta pe locul zece.

„Piesa Ucrainei mi-a plăcut mult! Piesa României – mai puțin. Totuși, nu într-atât de puțin, ca să nu intre în primii 12 participanți (aleși de mine)”, a scris Radmila Popovici, pe Facebook.

Iată topul organizat de textiera membră a juriului din Moldova:

Locul 1 — Ucraina; Locul 2 — Marea Britanie; Locul 3 — Suedia; Locul 4 — Belgia; Locul 5 — Elveția; Locul 6 — Estonia; Locul 7 — Australia, Locul 8 — Azerbaidjan, Locul 9 — Olanda, Locul 10 — România, Locul 11 — Grecia, Locul 12 — Portugalia.

Din juriul pentru Eurovision al Republicii Moldova, au făcut parte solista Cristina Scarlat, dirijoarea Ilona Stepanov, dirijorul Adriano Marian, solistul Natan şi textiera Radmila Popovici.

TVR Moldova a discutat cu fiecare dintre aceștia, dar, pe lângă Radmila Popovici, un singur membru a mai fost de acord să ofere o declarație.

„Eu sunt cetăţean român şi mie îmi place România, dar asta nu înseamnă că, dacă cânta mama mea şi cânta fals, i-aş fi dat notă maximă, i-aş fi dat celui care cântă bine”, a mai dezvăluit Radmila Popovici.

Dirijorul Adriano Marian a explicat că nu a acordat nici un vot României, țara noastră, reprezentația lui WRS de la Eurovision fiind printre cele mediocre.

„24 de ţări tu le pui într-o ordine a preferinţelor, de la 1 la 24, tot ce e după 12, după locul 12 e zero puncte. La mine K a fost primul, Ucraina, cam ăştia erau primii”, a spus acesta.

Despre preferințele pentru România, dirijorul a spus: „Păi, era, dar la miijloc. -Şi tu nu ai oferit puncte pentru România? -Nu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri