Caută
Close this search box.

Rusia a atacat puncte electrice și feroviare din apropiere de Liov

Mai multe dintre țintele atacurilor cu rachete de marți ale Rusiei par să fi avut legătură cu transportul de echipamente militare în Ucraina.

În Liov, Maksim Kozinski, șeful administrației militare regionale, a declarat că trei stații de energie electrică au fost avariate.

După ce s-au auzit cel puțin cinci explozii puternice, la Liov, marți seara, Căile Ferate Ucrainene au declarat că mai multe trenuri au fost oprite în jurul orașului din cauza atacurilor rusești asupra unor puncte electrice feroviare. Trenurile vor avea întârziere.

Primarul din Lviv, Andri Sadovi, a declarat, potrivit Digi24, că unele cartiere ale orașului au rămas fără energie electrică. Sadovi a mai spus că „în urma loviturilor cu rachete, două stații electrice au fost avariate”.

„Toată lumea să rămână în adăposturi”, a precizat el într-o postare pe Telegram.

Reporterii CNN aflați la Liov au auzit explozii la est, sud și vest de centrul orașului. O coloană uriașă de fum negru care se ridica pe cer dintr-o anumită parte, mai îndepărtată. Fumul continuă să se împrăștie în oraș, iar cel mai mare incendiu este la vest de centrul orașului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri