Caută
Close this search box.

Simona Halep se califică în turul al doilea la Roland Garros

simona halep

Jucătoarea română de tenis Simona Halep s-a calificat cu emoţii în runda a doua a turneului de Mare Şlem de la Roland Garros, după ce a avut nevoie de trei seturi pentru a trece de germanca Nastasja Schunk, 6-4, 1-6, 6-1, marţi, la Paris.

Simona Halep (30 ani, 19 WTA), cap de serie numărul 19, a obţinut victoria după aproape două ore de joc (1 h 48 min) în faţa unei adversare venite din calificări (18 ani, 165 WTA), care a arătat calităţi peste locul ocupat în clasament.

În decisiv, primul ghem a fost unul determinant, Halep salvând două mingi de break, după care a dominat jocul şi pe fondul scăderii de nivel a adversarei. Fostul lider mondial a avut 5-0 înainte de a încheiat cu 6-1, potrivit Agerpres.

Halep a avut 5 aşi şi 2 duble greşeli, Schunk a totalizat 4 duble greşeli, germanca a avut mai multe mingi direct câştigătoare, 24-19, dar şi mai multe erori neforţate, 37-31.

Următoarea adversară a Simonei Halep va fi chinezoaica Qinwen Zheng (19 ani, 74 WTA), pe care a mai întâlnit-o anul acesta, în semifinale la Melbourne Summer Set 1, câştigând cu 6-3, 6-2.

Sorana Cîrstea şi Irina Begu s-au calificat şi ele în turul al doilea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri