Caută
Close this search box.

VIDEO Florin Secureanu, fostul manager al Spitalului „Malaxa”, este medicul unei echipe de Liga 2

florin secureanu

Florin Secureanu, fostul manager al Spitalului „Malaxa” din București, condamnat în primă instanță la 5 ani și 10 luni de înschisoare cu executare, a ajuns în județul Sălaj. Acesta ocupă un post de medic la Spitalul Orășenesc Jibou, unitate medicală unde s-a înscris și la concursul pentru postul de manager.

Surprinzător, Florin Secureanu este și medicul echipei din Liga a III-a Sportul Șimleu Silvaniei, finanțată din bani publici, de către primăria din oraș, condusă de cel mai tânăr primar din România – Cristian Lazăr.

Florin Secureanu a putut fi văzut astăzi, 7 mai, „la treabă” pe terenul de fotbal din Șimleu Silvaniei unde a oferit îngrijiri medicale jucătorilor, le-a dat apă, dar s-a și bucurat alături de aceștia atât la goluri, cât și la finalul partidei, câștigată împotriva echipei locale SCM Zalău.

Directorul echipei Sportul Șimleu Silvaniei, Ioan Gurzău, a confirmat faptul că Secureanu a fost la meciul de astăzi, 7 mai, medicul echipei, conform publicaţiei Sălajul Liber.

Fostul director al Spitalului „Malaxa” din București, Florin Secureanu, a fost condamnat pe 14 aprilie de Tribunalul Bucureşti la 5 ani şi 10 luni de închisoare cu executare pentru abuz în serviciu, într-un dosar în care este acuzat că a făcut plăţi nelegale către o firmă care a vândut spitalului produse fictive sau la suprapreţ.

Potrivit DNA, Secureanu şi-ar fi încălcat atribuţiile de serviciu prevăzute de legislaţia primară, în sensul că, în calitate de manager al Spitalului Clinic „Nicolae Malaxa” din Bucureşti şi ordonator de credite, ar fi dispus, în perioada 2009 – 2016, efectuarea unor plăţi în cuantum total de 648.193 lei din fondurile unităţii sanitare către mai multe societăţi comerciale.

Florin Secureanu mai fusese trimis în judecată de DNA în mai 2017, pentru săvârşirea infracţiunilor de delapidare – cinci fapte, dintre care una cu consecinţe deosebit de grave – şi luare de mită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri