Caută
Close this search box.

VIDEO Propaganda lui Putin ameninţă Marea Britanie cu atacul nuclear

putin

Propaganda lui Putin a atins cote greu de imaginat, în ultima vreme, în situația în care Putin, dar și regimul pe care îl patronează, par că sunt tot mai deconectați de realitate.

În ultimele zile, presa de stat din Rusia a început să promoveze constant ideea că Al Treilea Război Mondial este iminent și că urmează „o inevitabilă și nemaivăzută” escaladare a războiului din Ucraina, înfățișat de propagandă ca o „agresiune a Occidentului colectiv împotriva Rusiei”.

Rușii sunt convinși de propagandă că până și moartea în urma unui război nuclear ar fi ceva de dorit, pentru că „cei ce mor pentru patrie ajung direct in Rai”.

În timpul unei emisiuni la televiziunea rusă, Vladimir Avatkov, de la Academia Diplomatică a Ministerului de Externe rus, a prezentat o perspectivă orwelliană a evenimentelor actuale – „Ce se întâmplă acum nu este despre Ucraina, ci despre viitoarea ordine mondială, în care nu mai e loc de hegemonii și în care Rusia nu poate fi izolată”.

Prezentatoarea emisiunii, Olga Skabeeva, a descris la rândul ei un summit găzduit de SUA în Germania, drept un semn că „acesta este într-adevăr Al Treilea Război Mondial, în care 40 de țări sunt împotriva noastră”. „Ne-au declarat război”, a concluzionat ea.

Mihail Markelov, așa-zis politolog din Rusia, susține că „reprezentanții acestor 40 de țări reprezintă un Hitler colectiv al zilelor noastre”, relatează Daily Beast.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri