Caută
Close this search box.

VIDEO Putin a simulat o vizită la spital cu „pacienţi” care erau garda lui de corp

putin

Aparent „răniţii” vizitaţi de preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, într-un spital militar, sunt probabil ofiţeri din garda sa de protecţie şi pază, de la Kremlin.

Astfel, cei doi „pacienţi” costumaţi în pijămăluţe albastre au mai fost descoperiţi de analişti într-un clip video cu Putin, în vizită la o fabrică din Celiabinsk, unde jucau rolul de muncitori.

Președintele rus ar fi efectuat acum două zile prima sa vizită, după trei luni şi trei zile de război, în care Moscova a pierdut mii și mii de militari, la soldații răniți pe frontul din Ucraina.

În poze, vedem un Putin umflat sub halatul alb, poate de la vesta antiglonţ, discutând cu nişte aşa-zişi răniţi, care stau drepţi, regulamentar, nu au nici o rană vizibilă, iar unul – cel din dreapta, mai înalt şi tânăr, pare gata să râdă.

Întrebări-conservă, răspunsuri telefonate. Pe pereţii aşa-zisului salon de spital nu e nici un echipament medical, iar bolnavii sunt îmbrăcaţi în nişte haine albastre (pantaloni şi bluză), care nu seamănă a costumaţie tipică de spital.

Apăruse anterior informaţia că Putin ar fi fost operat de cancer la stomac şi sunt pregătite 10 ore de înregistrări, cu care să se simuleze prezenţa lui publică.

Putin s-ar fi dus, împreună cu ministrul Apărării, Serghei Soigu, la un spital militar din Moscova. Întreaga atmosferă a părut, vezi, Doamne, extrem de tensionată, din imaginile prezentate de presa rusă, care susţine că cei doi soldați ar fi fost răniți în luptele din Donbas.

Unde este operaţia de cancer la stomac despre care apăruseră informaţii? Neclar. Zilnic, un Putin frenetic este ba la un forum din partea din Asia Centrală care este dominată de Rusia, ba la un spital militar, ba vorbeşte despre cum rezolvă el criza alimentară, pe naraţiunea „teritoriu contra cereale” furate din Ucraina.

Și Putin, și Şoigu au fost îmbrăcați în halate albe, iar ministrul a părut că e acolo mai mult ca să facă oficiu formal de prezență și să nu se mai spună iar că ar fi murit sau că ar fi fost închis în buncăr.

Putin nu i-a întrebat pe cei doi soldați răniți, care stăteau în poziţie de drepți, în fața lui, nici cum au ajuns să aibă nevoie de îngrijiri medicale, nici unde sunt răniţi. La sierţă, tavarişci komandant! El nu a spus nimic despre războiul din Ucraina.

A avut însă un schimb de replici telefonate, cu unul dintre militari (Cum te numeşti? De unde eşti?), după ce acesta i-a spus că are un fiu de 9 luni, Artiom, și că e convins că va fi mândru de tatăl său, potrivit Meduza.io.

Dar asta nu e totul. Cel puțin unul dintre „soldații ruși răniți” ar fi apărut anterior, în rolul rolul unui muncitor de la uzina de compresoare din Celiabinsk. El apare într-o înregistrare video anterioară, din cursul unei vizite a lui Vladimir Putin, conform EvZ.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri