Caută
Close this search box.

VIDEO Şoşoacă, Lasca şi Ciubuc, la Ambasada SUA: „Noi suntem parlamentari, nu orice cetăţean. De ce vorbiţi cu noi prin geam, muşcăm?”

şoşoacă

Senatoarea Diana Şoşoacă a ajuns în fața Ambasadei SUA din București, unde a făcut scandal că nu este primită imediat. Şoşoacă a fost însoțită de încă doi parlamentari, fiind filmată non-stop de Adriana Bahmuțeanu.

Şoşoacă a fost însoțită și de deputatul Mihai Lasca, condamnat penal pentru bătaie în trafic, și de deputatul Ciprian Ciubuc, recent dat afară din AUR, care a dezvăluit recent că a fost „ca un câine pentru George Simion”.

Şoşoacă a fost foarte indignată că nu a fost primită imediat de însărcinatul cu afaceri al Ambasadei.

„Noi suntem parlamentari, nu orice cetățean. De ce vorbiți cu noi prin geam, mușcăm?”, a strigat Şoşoacă, la intrarea în Ambasadă. Oficialii Ambasadei i-au solicitat să facă o programare înainte de a se întâlni.

„Vi se pare normal să tratați în acest fel parlamentarii? Suntem statul sclav al Americii. Președintele României face la fel? Suntem colonie? Nu permitem un astfel de tratament, este un afront la adresa României și a poporului român. Vom informa Congresul SUA”, a făcut scandal Şoşoacă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri