Caută
Close this search box.

Accident rutier grav la Arad: Două microbuze, unul cu pasageri, s-au ciocnit pe autostradă. Un copil de patru luni, printre răniţi

112

Update Unsprezece persoane au fost transportate la spital în urma accidentului produs, duminică seară, pe autostrada A1, între localităţile Nădlac şi Pecica, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad, care anunţase iniţial şapte răniţi uşor.

„În urma accidentului au rezultat 11 victime, conştiente, cooperante, cu diverse traumatisme”, a informat ISU.

Între victime se află un copil de patru luni, stare acestuia fiind stabilă.

Două microbuze, între care unul cu pasageri, s-au ciocnit, duminică seară, pe autostrada A1, şapte persoane fiind rănite uşor, conform informaţiilor transmise de la faţa locului de către echipajele de prim-ajutor.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad a transmis că accidentul a avut loc în jurul orei 22,00, între Nădlac şi Pecica, potrivit Agerpres.

Într-un microbuz s-ar fi aflat doar şoferul, în timp ce în al doilea se aflau şoferul şi opt pasageri. Ar fi fost răniţi şoferul din primul microbuz şi şase persoane din al doilea vehicul, conform ISU. Cei şapte răniţi sunt transportaţi la spital.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad a precizat că un microbuz a intrat în spatele celuilalt şi „în urma impactului au fost rănite uşor mai multe persoane, numărul celor transportate la spital urmând a fi stabilit de echipajele medicale”.

Traficul e blocat, coloana de maşini este de aproximativ 1,5 kilometri, potrivit poliţiştilor.

La locul accidentului au fost trimise o autospecială pentru transport victime multiple, două echipaje SMURD; o autospecială de stingere cu apă si spumă şi un echipaj de descarcerare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri