Caută
Close this search box.

Ben Stiller a vizitat Ucraina

„Căutarea siguranţei este un drept şi el trebuie respectat pentru fiecare persoană”, a declarat actorul american Ben Stiller în timpul unei vizite întreprinse în Polonia şi Ucraina, unde starul hollywoodian s-a întâlnit cu mai multe persoane afectate de războiul declanşat de Rusia, informează DPA.

Actorul american, în vârstă de 56 de ani, a ajuns în Polonia sâmbătă şi a fost fotografiat în oraşul Rzeszow din sud-estul ţării, în apropiere de graniţa cu Ucraina, în timp ce stătea de vorbă cu angajaţii unui depozit în care sunt stocate ajutoare pentru refugiaţi.

Ben Stiller, care este de mai mulţi ani ambasador al bunăvoinţei din partea Înaltului Comisariat al ONU pentru Refugiaţi (UNHCR), a vizitat apoi Ucraina luni, când pe plan internaţional este marcată Ziua Mondială a Refugiatului.

FOTO: Digi24

Într-o înregistrare video publicată pe contul lui de Instagram, starul american a spus:

„Salut, eu sunt Ben Stiller şi mă aflu acum în Ucraina. Mă întâlnesc cu oameni care au avut de suferit din cauza războiului şi ascult poveştile lor despre felul în care războiul le-a schimbat vieţile”.

„Războiul şi violenţa sunt devastatoare pentru oamenii din lumea întreagă. Nimeni nu alege să-şi părăsească propriile locuinţe. Căutarea siguranţei este un drept şi el trebuie respectat pentru fiecare persoană”, a adăugat Ben Stiller, citat de Agerpres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri