Caută
Close this search box.

Când este adusă în ţară Elena Udrea

elena udrea

Procedurile de extrădare a Elenei Udrea din Bulgaria se vor finaliza până pe 20 iunie, a declarat ministrul de Interne Lucian Bode.

Structurile statului român o vor prelua şi transfera la o unitate a Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

„În acest sens, se analizează un plan de preluare, locaţie, mod de deplasare şi aşa mai departe şi până în data de 20 iunie structurile statului român abilitate în acest sens vor proceda la preluarea şi transferul la o unitate a Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor”, a afirmat Lucian Bode.

Întrebat dacă este posibil să se grăbească aceste proceduri, Lucian Bode a spus că procedurile de extrădare se vor face până pe 20 iunie.

„Nu pot spune ziua, dar lucrurile nu sunt extrem de complicate din ce am înţeles eu de la colegii mei din MAI, aşadar se va întâmpla în zilele următoare”, a adăugat Lucian Bode.

Fostul ministrul Elena Udrea, condamnată definitiv în dosarul Gala Bute, va fi extrădată în România, au decis magistraţii bulgari.

Udrea a afirmat, după pronunţarea sentinţei, că nu există justiţie pentru ea nici în România, nici în Bulgaria şi acuză judecătorii că au răspuns la presiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri