Caută
Close this search box.

Cristian Tudor Popescu (CTP) a fost concediat de Digi24

ctp

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu (CTP) a anunțat că oficialii postului Digi 24 au decis să întrerupă colaborarea cu el.

Cristian Tudor Popescu realiza emisiunea „Cap limpede”, la Digi 24, alături de Claudiu Pândaru.

Jurnalistul a subliniat că este o hotărâre unilaterală, care aparține postului tv, într-o postare de pe pagina sa de Facebook:

„Diagnosticul – mai dăunător decât boala

Emisiunea Cap Limpede de vineri, 03 iunie, nu a fost ultima din acest sezon, a fost ultima. Nu ne mai vedem la toamnă. Analizând conținutul acestei emisiuni, conducerea postului a decis să înceteze colaborarea cu subsemnatul.

Este o hotărâre unilaterală, care aparține Digi 24. Diagnosticele puse în Cap Limpede final au fost considerate mai dăunătoare pentru imaginea postului decât boala.

Ar fi trebuit să mă despart de mult de Digi 24. Am mai rămas din respect față de telespectatorii emisiunii Cap Limpede și de partenerul meu de dialog, domnul Claudiu Pândaru. Acum, sunt dezlegat.

Nu există vreo televiziune de știri la care să iau în considerare a mă „transfera”. Poate că ne vom revedea pe youtube, mă voi gândi. Deocamdată, iau o pauză video. Dar, ne putem întâlni în continuare în scris, în Republica, pe facebook și, audio, joia dimineața, la Europa FM. Deși concediat, nu plec în concediu”, a scris CTP.

Decizia postului vine după ce la ultima sa emisiune, de vineri, 3 iunie, Cristian Tudor Popescu a criticat în termeni duri gafa comisă în timpul unei altei emisiuni a postului, prezentată de Cosmin Prelipceanu, scrie Ziare.com.

Nu este însă clar dacă ruperea contractului se datorează acestui fapt.

Cosmin Prelipceanu a prezentat miercuri seară, 1 iunie, în emisiunea Jurnalul de Seară de la Digi24, un videoclip cu un așa-zis recrut rus care nu știe că va conduce un tanc T-62, fabricat între anii 1961 – 1975.

În realitate, în filmarea veche de 14 ani, un reporter discută cu un tânăr despre muzică.

”Dar cu cine luptă rușii? Știți că i-am tot descris pe soldații ăștia, pe recruții ăștia pe care i-a trimis Putin în Ucraina, unii nici măcar nu știau cum arată un glonț, dar să ducă un război, și știți isprăvile lor.

Operațiunea continuă, armata rusă are în continuare nevoie de recruți, are în continuare nevoie de soldați și pe unii dintre ei, ce credeți, l-a filmat o televiziune din Rusia. Iată-l”, a spus Prelipceanu, înaintea de prezentarea videoclipului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri