Caută
Close this search box.

Cristian Tudor Popescu: V-ați gândit câți copii, poate de un talent uriaș, s-au pierdut în țara asta pentru că nu au avut posibilitatea?

Cristian Tudor Popescu a declarat la B1 TV că, în România, ar trebui făcute investiții serioase în sport, căci țara noastră a pierdut numeroși potențiali campioni, copii cu talente fantastice, pur și simplu pentru că nu aveau posibilități financiare și nu aveau unde să se antreneze.

Investițiile nu s-au făcut până acum pentru că politicienii nu fac sport și nu înțeleg importanța sportului, a explicat gazetarul.

CTP a mai afirmat că decidenții nu înțeleg nici conceptul de „educație fizică” și nu realizează că sportul e o formă de educație, căci copilul care face sport capătă deprinderi importante, precum spiritul de echipă, fair play-ul și ambiția de a lupta până la capăt.

După Țiriac, Năstase, Pavel etc n-a mai urmat nimic în tenisul masculin românesc. A plecat și Tecău. Nu mai e nimeni! Liniște! Așa se va întâmpla și cu David Popovici, adică acum ar trebui folosit acest moment pentru a aduce niște copii care vor și ei să fie Popovici, dar trebuie să aibă unde să înoate, altfel decât în bălțile Capitalei, despre care vorbeați dvs.

V-ați gândit câți copii, poate de un talent uriaș, s-au pierdut în țara asta de-a lungul timpului pentru că nu au avut posibilitatea? Numai eu câți știu în tenis, unde mă pricep… – a spus Cristian Tudor Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri