Caută
Close this search box.

David Popovici, felicitat de Klaus Iohannis şi de Nicolae Ciucă

david popovici

Preşedintele Klaus Iohannis l-a felicitat luni seara pe tânărul David Popovici pentru performanţa extraordinară obţinută la Campionatul Mondial de nataţie.

„Prin ambiţia, talentul şi perseverenţa dovedite, ai oferit astăzi multe emoţii şi bucurii tuturor românilor şi ai scris o nouă pagină în istoria sportului românesc. Suntem mândri de tine”, a transmis Iohannis, pe contul său de Facebook.

„David Popovici este cel mai nou nume din cartea de aur a sportului românesc. La doar 17 ani, tânărul nostru a câştigat cursa decisivă de 200 metri liber, la care a stabilit şi un nou record mondial la juniori. Felicitări, David”, a scris prim-ministrul Nicolae Ciucă pe pagina sa de Facebook.

Impresionat de performanţa lui David Popovici la Mondialele de nataţie a fost şi ministrul Eduard Novak.

”Fenomenal acest sportiv! Toate inimile României au bătut azi în pieptul lui şi i-au dat putere! David Popovici este primul nostru campion mondial de seniori, într-o probă masculină, cu un nou record, de 1:43.21 min.

I-am transmis felicitările mele şi cât de mândri suntem de el! Mulţumim, David! Felicitări, abia ai început să scrii istorie în nataţie! Mai ai înainte multe pagini de glorie. Felicitări şi celor care îţi sunt aproape şi te ajută să zbori!”, a scris Novak pe Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri