Caută
Close this search box.

Doi actori care filmau pentru un serial Netflix au murit într-un accident de mașină în Mexic

netflix

Doi actori care lucrau la un viitor serial produs de Netflix, „The Chosen One”, şi-au pierdut viaţa, iar alte şase persoane au fost rănite după ce maşina în care se aflau a fost implicată într-un accident produs în Mexic. Departamentul de Cultură din Baja California a făcut publice numele victimelor, Raymundo Garduno Cruz şi Juan Francisco Gonzalez, informează, duminică, agenția dpa, citată de Agerpres.

Celelalte şase persoane rănite ar fi, de asemenea, membri din distribuţia şi echipa de producţie a seriei. Acestea ar fi în stare stabilă.

Se pare că autovehiculul ar fi ieşit de pe şosea şi s-ar fi răsturnat. Accidentul s-a produs joi într-o zonă deşertică din apropierea localităţii Mulege din Peninsula Baja California Sur, conform media locale.

O sursă apropiată producţiei a declarat pentru Variety că grupul se deplasa din oraşul Santa Rosalia către aeroportul local.

Serialul este bazat pe seria de benzi desenate „American Jesus”, semnată de scriitorul Mark Millar şi de artistul Peter Gross. În aceasta, un băiat de 12 ani află că este Iisus Hristos reîntors pe Pământ pentru a salva omenirea, conform unei descrieri Netflix.

Filmările la serial, care anterior fusese intitulat „American Jesus”, ar fi început în aprilie în Mexic.

Redrum, compania care se ocupă de filmările la această serie, a sistat temporar producţia, a relatat Deadline sâmbătă, potrivit surselor citate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri