Caută
Close this search box.

DOSARUL CARACAL. Familia Alexandrei Măceşanu solicită ca Gheorghe Dincă să nu mai fie judecat pentru omor

gheorghe dincă

Ultimul termen al procesului în care Gheorghe Dincă este judecat pentru uciderea Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu este programat pe 16 iunie.

Gheorghe Dincă este judecat pentru că le-a răpit, sechestrat și ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, în anul 2019, apoi le-a ars cadavrele într-un butoi de tablă.

În ianuarie 2021, Gheorghe Dincă a cerut instanței „executarea unui experiment judiciar, cu privire la arderea unui cadavru de animal, cu greutatea aproximativă a victimei (Alexandra Măceşanu – n.r.), într-un butoi similar cu cel în care se presupune că ar fi fost arsă aceasta”.

La termenul de la Tribunalul Olt, judecătoarea Diana Cotoi a respins solicitarea acestuia, pe motiv că nu ar fi „relevantă pentru cauză”.

Părinții Alexandrei Măceșanu au solicitat ca Gheorghe Dincă să nu mai fie judecat pentru omor, pentru că „sub nici o formă nu s-a demonstrat, mai ales din expertiza ştiinţifică, că toate materialele folosite de Dincă în acel butoi puteau conduce la o temperatură de 800 de grade sau 1.500 de grade, în vederea arderii unui cadavru în butoi.

Mai mult decât atât, nu s-au comunicat şi nu s-a precizat care e vechimea oaselor găsite în incinta acelui butoi şi nu ştim exact ce provenienţă au acestea”, după cum spune avocatul familiei, potrivit libertatea.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri