Caută
Close this search box.

Două milioane de chestionare de autorecenzare au fost eliminate

autorecenzare

Aproximativ 2 milioane de chestionare, dintre cele 11 milioane completate online, în etapa de auto-recenzare, au fost invalidate.

Acestea au fost completate incomplet sau incorect, iar cei care le-au trimis nu ştiu că de fapt figurează ca nerecenzaţi, deoarece platforma nu anunţă aceste situații.

Cei care au completat chestionarul online şi vor să verifice dacă acesta a fost înregistrat trebuie să intre pe site-ul recensamantromania.ro, acolo unde s-au şi autorecenzat.

La secţiunea „Verificarea autorecenzării după 7 zile” trebuie să introducă CNP-ul. Dacă chestionarul a fost completat corect vor primi o dovadă de autorecenzare.

Dacă acesta nu a fost validat, va apărea un mesaj privind neefectuarea autorecenzării. Mulți români nu au verificat acest lucru şi nu ştiu că datele lor au fost introduse în baza de date.

Deși au primit un mail de mulţumire pentru participare, acesta nu confirmă validarea datelor şi vor trebui să aştepte recenzorul acasă, scrie observatornews.ro.

Cei de la Institutul Naţional de Statistică recunosc că nu există o altă variantă şi că a existat o scăpare în realizarea platformei. Aceasta nu ar fi trebuit să permită trimiterea chestionarelor incomplete.

Recenzorii vor merge din uşă în uşă, până pe 17 iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri