Caută
Close this search box.

După ce criterii vor fi evaluaţi miniştrii la sfârşit de iunie

ciucă

Lideriii coaliţiei de guvernare au discutat în şedinţa de miercuri pe tema PNRR, fiind reafimată concluzia potrivit căreia atingerea jaloanelor prevăzute de Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă va fi principalul criteriu pentru evaluarea miniştrilor la sfârşitul lunii iunie,

În ceea ce priveşte măsurile fiscale, discuţiile vor continua, însă a fost reiterată ideea potrivit căreia anul acesta nu vor exista modificări.

În ceea ce priveşte PNRR, discuţiile au fost centrate pe capitolul sănătate, în special pe construirea de noi spitale.
În contextul legat de îndeplinirea ţintelor şi jaloanelor din PNRR, premierul Nicolae Ciucă a reafirmat că acesta este un criteriu de bază in evaluarea ministrilor, de la finalul lui iunie, potrivit News.ro.

O altă temă de discuţie a fost reprezentată de măsurile propuse de Ministerul Finanţelor referitoare la Codul Fiscal, nefiind luată, însă, nici o decizie, au afirmat surse din coaliţie.

Deşi discuţiile privind măsurile fiscale vor continua, premierul Nicolae Ciucă a refirmat în cadrul şedinţei decizia fermă de a nu fi operate modificări în privinţa fiscalităţii până la sfârşitul anului, au mai relatat aceleaşi surse.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri