Caută
Close this search box.

Ovidiu Anton, câştigătorul selecţiei Eurovision 2016, lansare de album, cu trupa sa, Anton. Cristi Hrubaru, guest star

ovidiu anton

Ovidiu Anton, cel care a câştigat selecţia naţională Eurovision în 2016, îşi lansează primul album, cu trupa ANTON. Una dintre piese, imnul oficial Bikers for Humanity, este cântată împreună cu Cristi Hrubaru, de la Rock FM.

Templul Tăcerii este numele primului album lansat sub genericul ANTON de trupa lui Ovidiu Anton, cel care a câştigat Selecţia Naţională Eurovision în 2016.

În ultimul an, Ovidiu Anton a jucat rolul principal (Dewey Finn) în musicallul School of Rock, pus în scenă după o licenţă internaţională, la Opera Comică pentru Copii.

Concertul de lansare va avea loc la Quantic, în seara de 11 iunie. Invitat special: chitaristul Alin Moise, care a cântat printre altele cu trupa Iris, conform Pagina de media.

Seara de lansare a albumui va include şi momente speciale de poezie, cu versuri recitate de Claudiu Cîrţînă, Flaviu Crişan şi Cristian Hrubaru.

Ce spune despre album Ovidiu Anton, cel care semnează versurile celor 10 piese?

„Piesele noastre sunt felul în care am simţit realitatea într-un moment şi într-un context anume, momente care au adus sentimente, trăiri şi inspiraţie sau efectiv nevoia de a scrie.

„Muzica noastră se cântă şi se ascultă cu pumnul drept strâns, este o stare aparte, o combinaţie de pasiune şi forţă, de aceea am aşteptat ridicarea restricţiilor, pentru a avea o lansare rock adevărată”, spune Ovidiu Anton.

Trupa ANTON:

Ovidiu Anton – voce
Iulian Bugheşiu şi Andrei Bogdan – chitară
Dani Vlad – bass
Fernando Drăgănici – tobe

Au înregistrat pe album:

Liviu Sorescu – clape
Backing vocals – Miryam Anabtavi, Irina Cărămizaru, Mădălina Constantinescu
Sâmbătă, 11 iunie, la Quantic, lansarea albumului ANTON – Templul Tăcerii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri