Caută
Close this search box.

Scandal în USR Timiş: O consilieră, acuzată că a construit ilegal un bloc

usr

Aida Szilagyi, membră în Consiliul Local Timişoara, e acuzată că a construit ilegal un bloc, iar liberalii îi solicită să îşi depună demisia.

Potrivit publicaţiei Renaşterea bănăţeană, instanţa de judecată a anulat autorizaţia de construire prin care userista Aida Szilagyi a făcut bloc dintr-o casă unifamilială, situată pe  pe Strada Rapsodiei nr. 13.

Hotărârea Tribunalului Timiș nu este definitivă, recursul urmând să fie judecat de Curtea de Apel Timișoara.

Aida Szilagyi este acuzată că nu a respectat autorizaţiile de construcţie emise de Primăria Municipiului Timişoara şi a ridicat, în mod ilegal, un bloc cu nouă apartamente şi cu mai multe locuri de parcare.

Liberalii timişeni cer ca Aida Szilagyi să renunţe de urgenţă la mandatul de consilier local. Liderul grupului PNL din Consiliul Local Timişoara, Adrian Lulciuc, i-a solicitat primarului Dominic Fritz să intervină în acest caz şi să o convingă pe Aida Szilagyi să se retragă din CL.

„Autorizații de construire ilegale pentru consilierii USR. Este foarte grav ce se întâmplă în Primăria Timișoara! Grupul PNL a cerut public marți, în ședinta Consiliului Local Timișoara, demisia dnei consilier USR Aida Szilagyi. Motivul este foarte clar: doamna consilier a primit o autorizație de construire pentru o casă unifamilială, însă ca prin minune, peste noapte a răsărit un ditamai blocul. E o ilegalitate care se vede de la mare distanță și pe care o poate înțelege orice om de bună credință. I-am solicitat dlui primar Dominic Fritz să susțină solicitarea noastră, în ideea în care, încă USR mai ține sus stindardul “Fără penali în funcții publice” a declarat Adrian Lulciuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri