Caută
Close this search box.

Stephan Hausner, unul dintre cei mai importanți facilitatori internaționali de Constelații Sistemice, prezent în România

Stephan Hausner, unul dintre cei mai importanți facilitatori internaţionali de Constelaţii Sistemice, a lansat la Bucureşti cartea Chiar dacă mă va costa viaţa – Constelaţii Sistemice şi boli cronice sau Simptomatologia de lungă durată“, disponibilă în 14 limbi, inclusiv limba română.

„Chiar dacă mă va costa viaţa – Constelaţii Sistemice şi boli cronice sau Simptomatologia de lungă durată este puntea peste care medicina tradițională ar putea merge cel mai ușor pentru a îmbrățișa medicina alternativă. Cu multă claritate, sensibilitate și intuiție unice, Stephan Hausner ridică vălul din jurul misterului bolilor.
Prin folosirea Constelațiilor Familiale, Stephan a descoperit un pasaj unic către inima și sufletul bolii. Țesând înțelepciunea și iubirea cu experiența sa considerabilă, el luminează calea de la boală la vindecare atât pentru cititorul obișnuit cât și pentru clinician, deopotrivă” – afirmă Dragoş Riti, cel mai cunoscut facilitator român de Constelaţii Familiale.

La finalul Workshop-ului cu Stephan Hausner – „Even if it costs me my life”
Foto: Facebook/ Dragoş Riti

Stephan Hausner este unul dintre cei mai importanți facilitatori internaționali de Constelații Sistemice și a fost instruit de însuși Bert Hellinger.

Venind cu o solida pregătire si experiență în medicina tradițională chineză, homeopatie și osteopatie, Stephan Hausner aplică munca de Constelații Sistemice în domeniul bolilor cronice și sănătății. De mai bine de 25 de ani. a lucrat, a predat și a făcut training-uri în peste 50 de țări și este dedicat să exploreze potențialul de vindecare al Muncii de Constelații Sistemice.

In ultimii 10 ani, Stephan s-a instruit, de asemenea, cu diverși profesori în Psihologie Umanistă și Terapie bazată pe Mindfulness cu Mike Boxhall și Thomas Huebl și include din ce în ce mai multe terapii bazate pe Mindfullnes, trecând de la orientare spre soluție la transformare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri