Caută
Close this search box.

VIDEO Elena Udrea a plâns în instanţă

elena udrea

Fugara Elena Udrea, condamnată la închisoare cu executare, în Dosarul Gala Bute, în România, a bufnit în plâns, în sala de judecată din Bulgaria, unde a fost azi un nou termen pentru extrădarea ei în România.

Judecătorii din Bulgaria au decis că Elena Udrea rămâne în arest, după un nou termen al procesului. Elena Udrea a început să plângă, în timp ce le dădea judecătorilor bulgari o declarație. Ea le-a cerut să o lase să îşi vadă fetiţa.

Elena Udrea a povestit pentru Antena 3 că este singura femeie, între zeci de bărbaţi, în arestul Blagoevgrad, unde este o singură toaletă comună, fiind obligată să treacă prin faţa tuturor.

„În acest dosar este a treia oară când statul român încearcă să mă aresteze. Prima dată în anul 2015, atunci când au apărut şi primele informaţii că sunt ameninţări la adresa vieţii mele.

În 2018, când eu eram deja însărcinată în şase luni, în Costa Rica, şi aveam deja procesul pentru azil politic, m-au condamnat definitiv şi m-au arestat. După două luni şi jumătate, au fost obligaţi să mă elibereze din nou, pentru că CCR a decis că am fost judecată de un complet nelegal constituit”, a declarat Elena Udrea, în sala de judecată.

Să observăm că Udrea nu afirmă că este nevinovată, ci că procedurile din cursul judecării ei au fost nelegale.

„Vreau să îmi văd familia. Vă rog, în primul rând pentru copilul meu, să dispuneţi o măsură care să-mi permită să îmi văd copilul, să stau cu copilul meu. Nu există riscul să plec din Bulgaria, pentru că în momentul acesta este cel mai sigur loc pentru mine.

În arest la Blagoevgrad, unde sunt, personalul de acolo este extraordinar, dar 99,99% din timp sunt singura femeie din arest”, a spus fostul ministru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri