Caută
Close this search box.

VIDEO Harkov. Mai mulți absolvenți au dansat valsul de sfârșit de liceu în fața ruinelor școlii bombardate

harkov

Imagini impresionante au fost surprinse în Harkov, unde zece absolvenți au dansat tradiționalul vals de la sfârșit de liceu în fața ruinelor școlii bombardate de armata lui Putin.

Harkov este al doilea oraș ca mărime al țării, situat în partea de est, și a fost vizat de ruși la începutul invaziei lor în Ucraina.

În urmă cu o săptămână, Volodimir Zelenski a mers în acea zonă, fiind prima dată când șeful statului a ieșit din regiunea Kiev și a reprezentat cea mai lungă deplasare făcută de la începutul războiului, conform Digi24.

În urma vizitei, după ce a văzut cu ochii lui distrugerile, Volodimir Zelenski l-a demis pe șeful serviciilor de securitate din regiunea Harkov, reproșându-i că „nu a lucrat la apărarea orașului”.

Duminică, liderul ucrainean a părăsit din nou Regiunea Kiev, pentru a doua oară de la începutul invaziei ruse, și s-a dus aproape de linia frontului, vizitând poziții ucrainene din apropiere de Zaporojie, Lîsîceansk și Bahmut, orașe din Regiunea Donbas, aflată în prezent în centrul ofensivei ruse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri