Caută
Close this search box.

VIDEO Mircea Bravo, mare nuntă la Cluj

Celebrul vlogger Mircea Bravo face nuntă. El a anunţat săptămâna trecută că şi-a găsit „o fată din Bistriţa” şi se va căsători. Petrecerea a avut loc joi, 16 iunie, în Cluj-Napoca, relatează publicaţia Propolitica.

Așa cum era de așteptat, de la petrecere nu lipsit nici bunica comediantului, Tanti Lenuța, femeia care este adesea prezentă și în clipurile pline de umor pe care Mircea le distribuie pe contul personal de Youtube.

Foto: Facebook/Mircea Bravo

Despre cea care i-a câștigat inima lui Mircea nu se cunosc prea multe detalii, el preferând să păstreze secretul asupra identității femeii care l-a convins să renunțe la burlăcie. Cu toate acestea, prietenii l-au dat de gol și au distribuit imagini de la petrecere. Soția lui Mircea este o tânără din Bistrița, Giorgiana, cu trăsături fine și o frumusețe naturală.

Cunoscut în general pentru clipurile umoristice, care strâng milioane de vizualizări, Mircea Bravo consideră ce uneori este necesar să se implice în campanii de conștientizare civică.

Mircea este foarte cunoscut în zona Transilvaniei. Pe Facebook are 3,3 milioane de urmăritori, cu mult mai mulți decât orice alt politician din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri