Caută
Close this search box.

VIDEO Schimb de replici între Drulă şi Bode, privind cursele cu bolizi

drulă

Liderul interimar al USR, Cătălin Drulă şi ministrul de Interne, Lucian Bode, au avut un schimb de replici, pe holul Parlamentului, pe marginea unor modificări aduse în comisii la o ordonanţă, despre care liderul USR spune că a dat liber la curse de maşini şi şmecheri cu bolizi.

Lucian Bode l-a acuzat pe Drulă că s-a obişnuit să facă show.

”Ultima comisie din Camera Deputaţilor a dat liber la curse de maşini şi şmecheri cu bolizi. Dezbatere – ZERO. Critică constructivă ”ZERO. A fost un singur vot, în bloc, fără dezbatere. Democraţie – ZERO. PSD şi PNL arată încă o dată ca siguranţa rutieră nu valorează nimic pentru acest Guvern. În ţara cu o mortalitate înfiorătoare în accidentele rutiere. Între timp, ministrul “şmecherie la volan” Bode doarme pe bancheta din spate a instituţiei pe care o conduce. Avem un duo mortal în Executiv: Grindeanu se asigură că nu avem infrastructură, iar Bode numără victimele de pe şosele învechite. Propunerea intră acum la vot final în plenul Camerei Deputaţilor”, scria în urmă cu o zi liderul interimar al USR, pe Facebook, conform News.ro.

El l-a confruntat pe ministrul de Interne, care dădea declaraţii pe holul Camerei Deputaţilor.

”Să le spuneţi, ca lider PNL, că nu trece legea asta, Trece sau nu trece?” l-a întrebat Drulă pe ministru.

”Să păstrăm un pic eticheta”, i-a spus Drulă lui Bode, după ce acesta i s-a adresat neprotocolar.

Lucian Bode a replicat: ”Niciodată nu m-ai auzit pe mine că susţin acest modificări. Faci afirmaţii nejustificate, că ministrul de interne susţine aceste modificări, nejustificat. Binenţeles că nu susţin aceste modificări”, a spus Bode, acuzându-l pe liderul USR că vrea să facă ”show”.
„Te-ai obişnuit să faci show şi aici nu e bine. Te transformi în ce nu trebuie şi nu e bine”, a afirmat Lucian Bode.

”Am condus împreună această comisie, niciodată nu am pus şedinţa în acelaşi timp cu alte trei sau patru comisii”, a continuat ministrul.

”Ştiţi ce au spus colegii dumneavoastră, că nu îi interesează. Eu v-am trimis invitaţie în comisie”, a răspuns Drulă, arătând că USR va vota împotrivă.

”După ce Guvernul vine cu o analiză în trei, patru luni de zile, propune Ordonanţa nr 1, v-aţi trezit că spuneţi că sunteţi şi voi de acord cu ea. Sunteţi într-o mare eroare. Ordonanţa de Urgenţă produce efecte. Ştii care sunt efectele?”, a mai spus Bode.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri