Caută
Close this search box.

Vlad Chiricheş şi Alexandru Maxim au anunţat că se retrag de la Naţională

vlad chiricheş

Vlad Chiricheș și Alexandru Maxim, doi dintre jucătorii cu prestaţii dezastruoase, în meciul de sâmbătă, din Muntenegru, vor să se retragă de la Naționala României.

Vlad Chiricheș (32 de ani) a greșit la ambele goluri ale gazdelor și a fost aspru criticat la finalul partidei. Căpitanul naționalei a afirmat că își asumă greșelile, însă a luat o decizie radicală: renunță la echipa națională după următoarele 3 meciuri, adică la mijlocul lunii iunie, anunță Gazeta Sporturilor.

Fundașul lui Sassuolo nu este singurul care a luat această hotărâre. Este și cazul lui Alexandru Maxim (31 de ani), care a evoluat în partea secundă a confruntării de la Podgorica şi a făcut şi el destule greşeli.

Cei doi le-au transmis deja intenția antrenorilor, însă nu și-au anunțat public deciziile, pentru a nu tulbura și mai tare atmosfera din sânul lotului.

Chiricheș (Sassuolo) și Maxim (Gaziantep) sunt doi dintre cei mai experimentați jucători din lotul României. Ei se alătură altor fotbaliști care au decis să se retragă de la națională, precum Tătărușanu, Silviu Lung, Ștefan Radu, Alin Toșca sau Bogdan Stancu, conform DigiSport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri