Caută
Close this search box.

4 sfaturi pentru a vă ajuta să alegeți cel mai bun televizor

Fie că înlocuiți un televizor Samsung vechi sau adăugați un Smart TV Samsung nou în casa dvs., alegerea celui mai bun televizor Samsung poate fi copleșitoare. Există atât de multe opțiuni și atât de multe ghiduri de utilizare diferite, încât este greu să știți în ce informații să aveți încredere și ce vă va ajuta cu adevărat să găsiți modelul potrivit de Smart TV Samsung pentru nevoile dvs.

Aceste sfaturi vă vor oferi o idee despre ce să căutați la un Smart TV Samsung, precum și câteva indicații despre lucruri la care poate nu v-ați gândit atunci când comparați mărci și modele.

Citiți manualul de utilizare

Manualul de utilizare Samsung este destinat să fie folosit ca un ghid de utilizare a noului dvs. Smart TV Samsung, dar poate oferi și sfaturi utile care vă pot ajuta să alegeți modelul cel mai potrivit pentru dvs.

Există mai multe lucruri de luat în considerare atunci când alegeți un televizor nou, printre care: dimensiunea ecranului și calitatea imaginii, rezoluția/rata de reîmprospătare, porturile HDMI, funcțiile inteligente (Wi-Fi sau capacitatea de a accesa internetul) și așa mai departe. Dacă nu aveți un manual, atunci descărcați-l gratuit online.

Citirea manualului de utilizare vă va da o idee despre ce caracteristici vin cu modelul dvs. de Smart TV Samsung. Acest lucru vă va permite să puneți în balanță prețul și performanța. De exemplu, dacă un model costă mai mult decât altul, dar are unghiuri de vizualizare mai bune și este mai puțin sensibil la strălucirea luminilor din sufrageria dvs., atunci probabil că merită dacă aceste calități contează cel mai mult pentru dvs.

Verificați certificarea

Când sunteți în căutarea unui televizor Samsung, asigurați-vă că verificați certificarea de la Consumer Reports sau CNET; în acest fel, știți că primiți ceea ce plătiți. Nu vă lăsați prea mult influențat de aprobările celebrităților sau de prețurile super ieftine; unele companii nu urmăresc decât să facă un ban rapid și vor face acest lucru tăind la orice, de la calitatea construcției la performanță.

Când vine momentul să vă cumpărați televizoare Smart ieftine, nu uitați că nu există o singură mărime pentru toți. Să știți cum, când și unde va fi folosit televizorul dvs. Samsung LED HDTV este crucial atunci când vine momentul să alegeți între modele cu seturi diferite de caracteristici.

Verificați dacă este compatibil cu aplicațiile dvs. preferate

Multe aplicații TV sunt disponibile pe o serie de dispozitive. Înainte de a cumpăra un nou Smart TV Samsung, aflați dacă aplicațiile dvs. preferate sunt acceptate pe acel dispozitiv specific. De asemenea, asigurați-vă că știți ce metode de intrare funcționează cel mai bine pentru fiecare aplicație, astfel încât să nu fiți nevoit să cumpărați o telecomandă externă sau să vă ridicați de pe scaun de fiecare dată când vreți să vă uitați la ceva.

Unele televizoare inteligente au telecomenzi interschimbabile cu suport vocal care pot controla mai multe funcții deodată. Dacă preferați să nu folosiți comenzi vocale pentru a selecta opțiunile video, căutați telecomenzi cu butoane mari, ușor de citit din cealaltă parte a camerei.

Televizoarele Samsung vin, de obicei, cu funcții Bluetooth încorporate; este doar o chestiune de a ști dacă aceste funcții vă vor fi utile sau nu și câte funcții acceptă în mod implicit.

Este ușor de utilizat?

În loc să vă mulțumiți cu orice televizor expus, cercetați mai multe modele în persoană și acasă. Mulți consumatori sunt descurajați de cumpărăturile pentru televizoare din cauza tacticilor de vânzare ridicate și a angajaților insistenți din magazine.

Vestea bună este că puteți fi informat fără a fi un expert. De exemplu, ar trebui să știți cât de mare este dimensiunea ecranului pe care îl doriți, precum și ce tip de distanță de vizionare va funcționa cel mai bine pentru configurația dumneavoastră. Cunoscând din timp aceste date simple, nu va trebui să vă faceți griji că veți intra într-un magazin nepregătit.

Înainte de a ieși din casă, este de asemenea o idee bună să comparați prețurile online cu cele disponibile în locațiile fizice, astfel încât să știți dacă faceți sau nu o afacere bună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri