Caută
Close this search box.

Camera Deputaţilor a fost convocată în sesiune extraordinară

camera deputaţilor

Conducerea Camerei Deputaţilor s-a reunit pentru a convoca forul legislativ în sesiune extraordinară. Şedinţa de plen din sesiunea extraordinară va avea loc miercuri, 20 iulie, adică mâine, de la ora 9.30 dimineaţa.

Scopul este ratificarea Protocoalelor de aderare ale Republicii Finlanda şi Regatului Suediei, la Tratatul Atlanticului de Nord (NATO).

Camera Deputatilor este convocată in sesiune extraordinară, pentru dezbatere şi vot final, asupra proiectului de lege privind ratificarea Protocolului de aderare a Republicii Finlanda şi a Regatului Suediei, la Tratatul Atlanticului de Nord (PLx 437/2022), a decis conducerea acestei camere a Parlamentului României, conform News.ro.

Potrivit unui comunicat oficial al secretarului general al Camerei, la ora 14,30 a avut loc loc şedinţa on-line a Biroului Permanent, pentru convocarea Camerei Deputaţilor în sesiune extraordinară.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat ieri decretul pentru supunerea spre ratificarea Parlamentului a protocolului semnat la Bruxelles, pe 5 iulie 2022, de aderare a Republicii Finlanda, la Tratatul Atlanticului de Nord, semnat la Washington, pe 4 aprilie 1949, şi a protocolului semnat la Bruxelles, pe 5 iulie 2022, de aderare a Regatului Suediei, la Tratatul Atlanticului de Nord, semnat la Washington la 4 aprilie 1949.

Guvernul a adoptat proiectul de lege care vizează ratificarea protocolului de aderare la NATO a Finlandei şi Suediei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri