Sportivul David Popovici, dublu medaliat cu aur la mondialele de seniori, s-a calificat în finala probei de 50 m liber, din cadrul Campionatelor Europene de înot pentru juniori, care se desfăşoară în aceste zile la Otopeni.

În semifinale, el a fost cronometrat cu 22sec17/100, primul timp al celor două serii. Finala este programată în sesiunea de seară a zilei de vineri, de la ora 17:32.

Delegaţia României a câştigat până acum patru medalii la CE de înot pentru juniori de la Otopeni: două de aur prin ştafeta masculină 4×100 m liber, alcătuită din David Popovici, Vlad Stancu, Ştefan Cozma şi Patrick Sebastian Dinu, şi prin David Popovici în proba de 200 m liber şi două de argint prin ştafeta mixtă de 4×100 m liber David Popovici, Patrick Sebastian Dinu, Bianca Costea şi Rebecca Aimee Diaconescu şi Bianca Costea în proba de 50 m liber feminin.

Campionatele Europene de înot pentru juniori 2022 se desfăşoară la Complexul Olimpic de Nataţie Otopeni în perioada 5-10 iulie. La competiţie participă 494 de sportivi din 42 de ţări. România este reprezentată de 26 de înotători, 14 la masculin şi 12 la feminin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.