Caută
Close this search box.

Ce triumvirat feminin ar putea prelua FCSB de la Gigi Becali

gigi becali

Gigi Becali este obosit şi profund nemulţumit de felul în care evoluează echipa lui, FCSB.

După egalul din prima etapă de campionat, 1-1 cu U Cluj, a urmat eșecul de la Tbilisi, 0-1 cu Saburtalo iar duminică roș-albaștrii au mai înregistrat o înfrângere, de asemenea, în campionat, 0-2 cu Rapid.

Milionarul din Pipera a reafirmat și duminică, spre miezul nopții, într-o intervenție telefonică în direct la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club, că încet-încet vrea să-și pregătească terenul, pentru a se retrage din fotbal.

Finanțatorul vicecampioanei Ligii 1 a spus că are în cap două variante legate de acest plan. Primul ar fi să lase clubul moștenire fetelor sale. Gigi Becali are trei fete, Teodora, Alexandra și Cristina.

Teodora Becali (26 de ani) s-a măritat în 2019, cu Mihai Mincu, și au împreună o fetiță. Teodora a studiat la Facultatea de Antreprenoriat și Administrarea Afacerilor, din cadrul Academiei de Studii Economice, și a terminat și masterul în Administrarea Afacerilor.

Alexandra Becali (25 de ani) este a doua fiică a lui Gigi Becali. Dintre toate cele trei fete, Alexandra este cea mai activă pe rețelele de socializare și din fotografiile pe care le postează se observă că îi place sa se îmbrace la modă, să plece în vacanțe și să conducă mașini de lux.

Despre Cristina Becali (20 de ani) se cunosc foarte puține lucruri, pentru că este cea mai discretă dintre toate. Este pasionată de fotbal, nu-i place să apară în public și, din acest motiv, atunci când a împlinit 18 ani i-a cerut tatălui său bani ca să meargă într-un loc să se distreze, departe de ochii paparazzilor.

Este pentru prima dată când milionarul din Pipera a dezvăluit ce planuri are.

”O să ies din fotbal, da! Pun fetele acționari și am terminat cu astea. Încet-încet, v-am spus că o să-l dau la fete (n.r.- clubul).

Am două variante: ori le dau fiecăreia câte 33%, ori mă gândesc să le scap de povara asta”, a spus Becali, la Pro Arena.

Chestionat dacă există și varianta ca vreun ginere să preia frâiele clubului, Becali a replicat:

”Eu vreau doar așa, ca să le las fetelor moștenire. Ginerii sunt altceva, ar trebui să fie un nepot. E moștenirea familiei, până la urmă, nu las doar la una, las la toate trei”, a mai spus Becali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri