Caută
Close this search box.

CFR Cluj, calificată în turul al treilea preliminar al Conference League

cfr cluj

CFR Cluj s-a calificat în turul al treilea preliminar al Europa Conference League la fotbal, după ce a terminat la egalitate cu formaţia Inter Club d’Escaldes, 1-1 (0-1), miercuri seara, pe Estadi Comunal din Andorra la Vella, în manşa a doua a turului secund preliminar al competiţiei.

Învingătoare în primul meci cu 3-0, campioana României nu a reuşit decât un egal în Andorra, după un joc slab, mai ales în prima repriză.

Jucătorii antrenaţi de Dan Petrescu au practicat un joc lipsit de clarviziune şi angajament şi au fost surprinşi în câteva rânduri de echipa din Andorra, care a arătat mai multă dorinţă în joc, potrivit Agerpres.

În min. 21, la o centrare în careul echipei ardelene, portarul Bălgrădean a ieşit greşit, a ratat mingea, iar Soldevila a reluat cu capul în poartă.

CFR a început mai decisă partea secundă, iar Bordeianu a prins spaţiul porţii cu un şut (49), însă Munoz a respins. Faza a continuat, iar arbitrul a dictat penalty pentru echipa din Gruia în urma unui duel între Chete şi Roger. Deac a transformat (51) şi a restabilit egalitatea.

Gazdele au rămas periculoase până la final. Clujenii au mai ratat prin Petrila (81) şi Bordeianu (85), iar Inter a încheiat partida cu doi oameni mai puţin.

În turul al treilea, CFR va întâlni echipa belarusă Şahtior Soligorsk. Prima manşă va avea loc în deplasare (pe teren neutru, n. red.), pe 4 august, iar revanşa se va juca pe teren propriu, în data de 11 august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri